Stugorna

FEELS LIKE HOME AWAY FROM HOME

MORE THAN YOU CAN IMAGINE

Välkomna till Mariebo!


På tomten, Gränsvägen 16A Mellbystrand,

har vi två stugor, "Storstugan" och "Lillstugan".


Stugorna har lite olika standarder där Storstugan är ett fullfjädrat boende med de flesta bekvämlighheter men Lillstugan är lite enklare och mindre.


Oavsett är det mysiga boenden som efter en dag på stranden eller på golfbanan tillåter återhämtning och vila.


Ni har er egen privata del av tomten men är inte helt separerade från varandra.


Har ni behov av mer än 10 bäddar kan ni såklart boka båda stugorna efter tillgänglighet.STORSTUGAN


Storstugan vars altan/uterum/trädgård som vätter mot väster är en den större av våra två stugor och har totalt 10 bäddar, perfekt för den större familjen eller två familjer.


Med ett stort allrum med kök umgås ni, kanske efter en dag på stranden eller golfbanan, lagar mat i det öppna köket eller slappar framför tv. Det stora matbordet är perfekt för middagar eller sällskapsspel.


Tre sovrum med 2-4 bäddar per sovrum. Väggfasta våningsängar i alla sovrum. Master Bedroom är även utrustat med en dubbelsäng.

LILLSTUGAN

 

Lillstugan som vätter mot öster är en mindre stuga med fyra bäddar, perfekt för den korta och aktiva vistelsen där inte behovet av sällskapsytor eller stora utrymmen är i fokus.

 

Ni har det som behövs för ett fungerande boende men behöver gå runt stugan för att besöka toalett (extern ingång baksidan av stugan) eller ta en dusch.

 

Lillstugan genomgår renovering våren 2019 så bilderna kommer uppdateras löpande när vi är klara.

 

Stugan kommer vara utrustad med fyra bäddar, ett mindre kök (spis, fläkt och mindre kylskåp) och skåp för klädförvaring. Mindre TV (Kanalerna 1,2,4) och WIFI (maj-augusti).

Copyright @ All Rights Reserved